Smits Groentekwekerij B.V. | Smits Groenten en Fruit

Vers van het land naar de klant!

Vers van het land, direct naar de klant!

Landwinkel Smits, het adres voor verse groenten en fruit van een goede kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan gezonde producten, naast groenten en fruit verkopen wij ook streekproducten, salades,en geschenkmanden.

Buiten ons reguliere assortiment kunnen wij verschillende diensten aanbieden zoals het cateren van een barbecue. Horeca en retail zijn bij ons aan het goede adres voor grotere afnames of bedrijfsfruit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 


 

Aanbiedingen

Wilt u op de hoogte blijven van onze wekelijkse aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook of Twitter, of kijk in het nieuws overzicht hiernaast.

Landwinkel coöperatie

Wij zijn aangesloten bij de Landwinkel coöperatie die het creëren van betrokkenheid van de burger bij het landschap, de boerderij en haar producten na streeft.
Ruim 85 agrarische ondernemers bieden in hun Landwinkels pure en gezonden producten aan, zoals boerenkaas, zuivel, groenten, vlees en streekproducten.

Kort nieuws:

Cadeaupakket inspiratie

Vanaf heden hebben wij een extra tent naast onze winkel staan. Hierin kunt u op veilige afstand inspiratie vinden voor allerlei cadeaupakketten zoals geschenkmanden en bijvoorbeeld kerstmanden. Op maat gemaakte opties en grote getalen zijn ook mogelijk!

Komt u een kijkje nemen of neemt u contact met ons op?

Bestelling bezorgen
Vanaf heden bezorgen wij ook bestellingen bij u aan huis! Vanaf €25 aan producten komen wij uw bestelling aan huis afleveren. ​Wij hebben een mobiel pinaparaat dus u kunt aan de deur afrekenen. 
Bestellingen kunnen doorgegeven worden via 0315 65 4412 of info@groentekwekerij-smits.nl - vergeet daarbij niet om uw adres informatie ook achter te laten.
Het assortiment overzicht kunt u HIER downloaden.