Smits Groentekwekerij B.V. | Smits Groenten en Fruit

Vers van het land naar de klant!

Vers van het land, direct naar de klant!

Landwinkel Smits, het adres voor verse groenten en fruit van een goede kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan gezonde producten, naast groenten en fruit verkopen wij ook streekproducten, salades,en geschenkmanden.

Buiten ons reguliere assortiment kunnen wij verschillende diensten aanbieden zoals het cateren van een barbecue. Horeca en retail zijn bij ons aan het goede adres voor grotere afnames of bedrijfsfruit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Landwinkel coöperatie

Wij zijn aangesloten bij de Landwinkel coöperatie die het creëren van betrokkenheid van de burger bij het landschap, de boerderij en haar producten na streeft.
Ruim 85 agrarische ondernemers bieden in hun Landwinkels pure en gezonden producten aan, zoals boerenkaas, zuivel, groenten, vlees en streekproducten.


 

Hofladen Slütter

Op vrijdag en zaterdag stond de vleeswagen van Hofladen Slütter altijd bij ons voor de winkel. Mochten jullie deze van het weekend kwijt zijn, ze hebben een permanente vaste plaats gekregen in onze winkel! 

Aanbiedingen

Wilt u op de hoogte blijven van onze wekelijkse aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook of Twitter, of kijk in het nieuws overzicht hiernaast.