Vers van het land naar de klant!

Assortiment

Kort nieuws:

Cadeaupakket inspiratie

Vanaf heden hebben wij een extra tent naast onze winkel staan. Hierin kunt u op veilige afstand inspiratie vinden voor allerlei cadeaupakketten zoals geschenkmanden en bijvoorbeeld kerstmanden. Op maat gemaakte opties en grote getalen zijn ook mogelijk!

Komt u een kijkje nemen of neemt u contact met ons op?

Bestelling bezorgen
Vanaf heden bezorgen wij ook bestellingen bij u aan huis! Vanaf €25 aan producten komen wij uw bestelling aan huis afleveren. ​Wij hebben een mobiel pinaparaat dus u kunt aan de deur afrekenen. 
Bestellingen kunnen doorgegeven worden via 0315 65 4412 of info@groentekwekerij-smits.nl - vergeet daarbij niet om uw adres informatie ook achter te laten.
Het assortiment overzicht kunt u HIER downloaden. 

In ons winkel assortiment hebben wij een ruim aanbod van groenten en fruit. Van appel tot zuurkool en bijna alles er tussen in kunnen wij aanbieden. Er wordt veel gewerkt met seizoensgebonden groenten en fruit. Het aanbod kan daarom per seizoen verschillen. Veel van de vollegronds groenten kweken en bewerken wij zelf op onze velden.
Kom even langs in de winkel voor het actuele aanbod of om te profiteren van de wekelijkse aanbiedingen!

Vergeten groenten

Aardpeer, pastinaak, paarsepeen en koolraap. Een kleine greep uit de zogenaamd 'vergeten' groenten. Vroeger werden ze nog veel gegeten maar tegenwoordig zijn er maar weinig mensen die ze nog eten. Dat terwijl ze zeker niet onder doen voor de producten die nu in de winkel verkrijgbaar zijn. Ze kunnen gebruikt worden in veel Hollandse gerechten om ze een authentieke smaak te geven.

Gelukkig zijn de vergeten groenten tegenwoordig bezig met hun herintreden en waarderen steeds meer mensen ze. Deze herintrede is gestimuleerd door de Slow Food organisatie waar wij aanhanger van zijn. 

Foto-impressie winkel

Indien u vragen heeft over ons assortiment neem gerust contact met ons op!