Vers van het land naar de klant!

Geschenkmanden

Kort nieuws:

Cadeaupakket inspiratie

Vanaf heden hebben wij een extra tent naast onze winkel staan. Hierin kunt u op veilige afstand inspiratie vinden voor allerlei cadeaupakketten zoals geschenkmanden en bijvoorbeeld kerstmanden. Op maat gemaakte opties en grote getalen zijn ook mogelijk!

Komt u een kijkje nemen of neemt u contact met ons op?

Bestelling bezorgen
Vanaf heden bezorgen wij ook bestellingen bij u aan huis! Vanaf €25 aan producten komen wij uw bestelling aan huis afleveren. ​Wij hebben een mobiel pinaparaat dus u kunt aan de deur afrekenen. 
Bestellingen kunnen doorgegeven worden via 0315 65 4412 of info@groentekwekerij-smits.nl - vergeet daarbij niet om uw adres informatie ook achter te laten.
Het assortiment overzicht kunt u HIER downloaden. 

Fruitmand, streekproducten, Abraham, Sara

In onze winkel bieden wij verschillende soorten geschenkmanden aan. Zo hebben wij standaard fruitmanden en manden met streekproducten in verschillende groottes. Erg geschikt als cadeautje of attentie om iemand beterschap te wensen. 

 

Zelf samenstellen 

Bij ons kunt u uw eigen geschenkmand samenstellen. Met hulp van een van onze medewerkers beslist u welke producten uit onze winkel in de mand komen. De medewerker zal de producten dan aantrekkelijk presenteren in de mand naar keuze.

Het is ook mogelijk dat u het soort mand aangeeft en een richtbedrag, dan vullen wij vervolgens de mand voor u met  geschikte producten. Op deze manier kunt u al voor een klein bedrag een heel leuk cadeautje geven.

Manden met thema

U kunt ook een bepaald thema kiezen waar wij passende producten voor aanbieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een Abraham of Sara een passende pop van groenten en fruit te maken. De mogelijkheden hierin zijn uitgebreid, komt gerust even langs om ze door te nemen.