Vers van het land naar de klant!

Streekproducten

Kort nieuws:

Cadeaupakket inspiratie

Vanaf heden hebben wij een extra tent naast onze winkel staan. Hierin kunt u op veilige afstand inspiratie vinden voor allerlei cadeaupakketten zoals geschenkmanden en bijvoorbeeld kerstmanden. Op maat gemaakte opties en grote getalen zijn ook mogelijk!

Komt u een kijkje nemen of neemt u contact met ons op?

Bestelling bezorgen
Vanaf heden bezorgen wij ook bestellingen bij u aan huis! Vanaf €25 aan producten komen wij uw bestelling aan huis afleveren. ​Wij hebben een mobiel pinaparaat dus u kunt aan de deur afrekenen. 
Bestellingen kunnen doorgegeven worden via 0315 65 4412 of info@groentekwekerij-smits.nl - vergeet daarbij niet om uw adres informatie ook achter te laten.
Het assortiment overzicht kunt u HIER downloaden. 

DSC05517In onze winkel hebben wij een ruim aanbod van streekproducten afkomstig uit de Achterhoek. Het gaat hier om producten welke op kleine schaal en met veel liefde voor het product zijn gemaakt. De producten zijn bijna altijd vrij van toevoegingen waardoor ze gezond en van goede kwaliteit zijn.

We bieden verschillende producten aan, van wijn tot zuivel. Allemaal van lokale bodem en voor een eerlijke prijs zodat de producenten ook eerlijk beloond worden.
Sommige van de producten zijn ook vervaardigd met onze eigen groenten en fruit, zo hebben wij een heerlijke aardbeienjam en aardbeien likeur van onze eigen aardbeien.

In de onderstaande lijst vindt u een kleine greep van het aanbod dat wij hebben, omdat er ook seizoenafhankelijke producten tussen zitten kan het actuele aanbod variëren.

Producten

Achterhoekse wijn
Verschillende wijnen waaronder: mede, honingwijn en regent.
Slaege bier
Gebrouwen met spelt graan
Koek en Meel
Gemaakt door bakkerij Huiskamp met spelt graan uit de Slaege
Brassica olie
Koolzaadolie uit het oosten van Nederland. Winnaar Horecava Innovation Award 2010!
Kaas en zuivel
Gemaakt op een lokale zuivelboerderij Weenink
Honing
Honing en aanverwante producten uit de Achterhoek
Aardbeienjam
Geproduceerd met eigen gekweekte aardbeien
Aardbeienlikeur
Geproduceerd met eigen gekweekte aardbeien

- En nog veel meer..

Foto-impressie Streekproducten

Kom gerust even langs in de winkel om de producten te bekijken!