Smits Groentekwekerij B.V. | Smits Groenten en Fruit

Vers van het land naar de klant!

Naast ons assortiment kunnen wij ook een aantal diensten aanbieden. Vanzelfsprekend is er meer mogelijk in overleg. In de onderstaande lijst een greep uit ons aanbod van diensten. Wanneer u op de link klikt wordt u naar de relevante paragraaf gestuurd.

Verzorgde barbecue

In samenwerking met de firma Slütter uit Bocholt kunnen wij compleet verzorgde barbecues aanbieden, het vlees is afkomstig uit de regio. Het concept is simpel: u kiest een of meerdere verschillende pakketten met vlees, salades en rauwkost, wanneer gewenst ook brood en sausjes. Wij leveren het compleet inclusief met gasbarbecue. Zelfs het schoonmaken na gebruik kunnen we hier voor u doen. 

Wilt u een barbecue organiseren? Wij cateren al vanaf enkele mensen tot grote groepen. Neem contact met ons op en we sturen u een bestelformulier.

Opgemaakte salades en rauwkosten

In de winkel hebben wij een standaard aanbod van salades en rauwkosten, hiervan maken wij een dag voorraad. Grotere porties of opgemaakte salades maken we met alle plezier voor u. Onze medewerkers kunnen in overleg de salade aantrekkelijk opmaken en voorzien van verschillende garnering. 

Horeca en retail

Wij hebben ruime ervaring in het werken met horeca en retail en voorzien graag in uw behoefte aan verse producten. Door deze ervaring zijn wij in staat om mee te denken en aan te sluiten op de gebruikelijke werkwijze binnen deze sector. Om versheid en kwaliteit te kunnen garanderen hebben wij een eigen koeltransport en koerier welke bestellingen op locatie komt bezorgen. 

Bedrijfsfruit

Bedrijfsfruit in de Achterhoek. Als aardigheid, gewoon omdat het lekker is, of onderdeel van een vitaliteitsprogramma bieden steeds meer bedrijven hun medewerkers en klanten fruit aan. Wij leveren nu al geruime tijd verschillende bedrijven bedrijfsfruit. De frequentie en de samenstelling van het fruit kan in overleg afgestemd worden en dan komen wij het bij u bezorgen.

Cadeaupaketten en Geschenkmanden

We hebben verschillende manden en opties voor u. Zo hebben wij standaard fruitmanden en manden met streekproducten in verschillend formaat. Erg geschikt als cadeautje of attentie om iemand beterschap te wensen. Ook bezorgen behoort tot de opties.

Verse friet

Wij kunnen niet alleen geschikte aardappelen voor verse friet leveren maar ook voorgesneden verse friet. Dit wordt vacuum verpakt en daardoor altijd vers geleverd. Het overgrote deel van deze aardappelen verbouwen wij zelf.

Overige mogelijkheden

Vanzelfsprekend stopt ons aanbod niet bij de hierboven genoemde onderdelen. Zoekt u een partner of oplossingen binnen ons vak gebied neem dan contact met ons op!