Vers van het land naar de klant!

Bewuste consumenten

Kort nieuws:

Cadeaupakket inspiratie

Vanaf heden hebben wij een extra tent naast onze winkel staan. Hierin kunt u op veilige afstand inspiratie vinden voor allerlei cadeaupakketten zoals geschenkmanden en bijvoorbeeld kerstmanden. Op maat gemaakte opties en grote getalen zijn ook mogelijk!

Komt u een kijkje nemen of neemt u contact met ons op?

Bestelling bezorgen
Vanaf heden bezorgen wij ook bestellingen bij u aan huis! Vanaf €25 aan producten komen wij uw bestelling aan huis afleveren. ​Wij hebben een mobiel pinaparaat dus u kunt aan de deur afrekenen. 
Bestellingen kunnen doorgegeven worden via 0315 65 4412 of info@groentekwekerij-smits.nl - vergeet daarbij niet om uw adres informatie ook achter te laten.
Het assortiment overzicht kunt u HIER downloaden. 

De bewuste consument is bij onze winkel aan het goede adres, want naast winkel zijn wij ook kweker. Wij als winkel en kwekerij zetten ons in om producten aan te bieden waarvan de herkomst en manier van telen bekend is. Er is bewust voor gekozen om veel Nederlandse en seizoensproducten aan te bieden. Wij kunnen daarom voordelig, smaakvolle en schone producten van een hoge kwaliteit aanbieden.

kruiden

Kruiden

U kunt bij ons zelf verse kruiden selecteren en een van onze medewerkers zal ze voor u verpakken. De kruiden zijn seizoensgebonden, de meeste zijn ruim de hele zomer beschikbaar maar het aanbod kan variëren.

Wij bieden onder andere de volgende kruiden aan: Rozemarijn, Munt, Kerrie, Tijm, Maggi, Selderijblad, Kervel, Oregano, Lavendel, en nog meer...

Slow Food en vergeten groenten

schorsenerenSmits Groenten en Fruit deelt de Slow Food beweging hun filosofie dat voedsel lekker, puur en eerlijk moet zijn en is daarom ook enthousiast aanhanger van deze organisatie.

'Vergeten' groenten, ze zijn er nog maar niet veel mensen kennen of gebruiken ze. Dat terwijl het toch uitstekende producten zijn en ze worden op Nederlandse bodem gekweekt. De smaak en structuur van deze producten geeft bestaande gerechten een authentieke smaak. 

Wilt u als bewuste consument meer informatie of deze producten graag uitproberen kom dan langs in onze winkel!