Smits Groentekwekerij B.V. | Smits Groenten en Fruit

Vers van het land naar de klant!

Smits Groentekwekerij B.V. is gespecialiseerd in het kweken en bewerken van verschillende groenten. Daarbij staat hoog in het vaandel dat de groenten vers en van hoge kwaliteit worden geleverd.Over Smits  foto

Onze slogan is dan ook: "Vers van het land, direct naar de klant"

Wij zijn een professionele vollegrond kwekerij gevestigd in het Gelderse De Heurne (gemeente Aalten) en beschikken over verschillende percelen. Onderscheid wordt gemaakt door persoonlijk contact met klanten en de mogelijkheid tot maatwerk; de klant is immers koning.

Afnemers
De afnemers waaraan wij leveren zijn voornamelijk groentesnijbedrijven, maaltijdbereiders en groothandels en exportbedrijven.

Missie
Smits Groentekwekerij B.V. wil een betrouwbare en moderne leverancier in verse groenten en de bewerking daarvan zijn. Door de lijnen van communicatie kort te houden staan wij dichtbij onze klanten. Onze kracht zit in het snel handelen naar wens van de klant.

Certificering
Wij waarborgen de kwaliteit van producten en processen door te voldoen aan de vereiste certificering. Wij zijn voorzien van de certificaten BRC , Global GAP en Tesco Nurture. U kunt hier onze certificaten downloaden:
BRC
Global G.A.P.